Få mer praksis med Senzie Masters

Nå lanserer vi Senzie Masters – et videreutviklingsprogram for deg som har tatt videreutdannelse i Kosmetisk dermatologisk sykepleie.

Publisert 27. oktober 2022
Oppdatert 27. oktober 2022
Blogg

Årsaken til at vi lanserer dette er at vi vet at det er et stort behov for mer praksis og mer fordypning i enkelte av fagene, etter at du er ferdig med grunnutdannelsen ved Senzie Akademiet. Vi ser at behovet spesielt omhandler injeksjoner som Botulinum toxin og behandlinger med filler. Nå legger vi opp til et utviklingsprogram over flere steg, hvor du enten kan velge ett nivå, eller ta hele pakken. Nedenfor finnes en beskrivelse av hva hvert nivå innebærer.

Vi har startet med det vi mener er det viktigste å videreutvikle rett etter grunnutdannelsen. Dette er behandlinger du kan sette i gang med på kunder med en gang kurset er ferdig.

Noe av fordelen med å velge Senzie Masters er at du kan praktisere det du lærer på egne modeller, under veiledning på vår egen klinikk, Senzie Akademiklinikk.

Injeksjonsbehandlinger handler om fagkunnskap og praksis – praksis – praksis.

For en som er nyutdannet er det ofte vanskelig å få denne praksisen. Man havner fort i den onde sirkelen hvor man ikke får jobb fordi man ikke har erfaring, og man får ikke erfaring fordi man ikke har jobb.

Det kan også være du skal starte din egen klinikk og ikke har erfarne klinikkdrivere som kan veilede og hjelpe deg i starten. Å drive en klinikk handler om mye mer enn å kunne utføre behandlinger.

Senzie har Senzie Akademiklinikk, og en rekke dyktige erfarne leger og sykepleiere som kan hjelpe deg i denne fasen.

Du kan nå også få hospitere, praktisere og lære mer på vårt Senzie Akademi. Vi er der for deg som din partner så lenge du har behov for det.

Du er kanskje også interessert i...

senzie-akademiet-informasjonsmøte-Vibeke-(16)

Informasjonsmøte

Er du interessert i å jobbe vite mer om vår utdanning? Se vårt digitale informasjonsmøte vi hadde på Instagram 5. desember 2022.

Senzie Akademiklinikk

Vi skifter navn på klinikken vår

Senzie Akademiet har en egen klinikk som heter Senzie Medispa. Nå skifter den navn til Senzie Akademiklinikk.

Senzieshop

Har du fortsatt en drøm om å bli Kosmetisk dermatologisk sykepleier?

Vi er i full gang med opptaket til neste semester og vi opplever stor pågang og mange søkere.