Senzie Akademiet > Studier > Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Studiested

Nettundervisning

Senzie Akademiet/
Akademiklinikk, Oslo

Studielengde og form

8 måneder (8 moduler)

Opptakskrav

Autorisert sykepleier

Søknadsfrist

Fortløpende hele året

Opptak

2 ganger pr. år. Skolen tar forbehold om endringer

Studiestart

Hver vår og høst (januar og august)

Undervisningsspråk

Norsk
Engelsk

Kosmetisk dermatologisk hudpleieutdanning for sykepleiere

Senzie Akademiet er eneste skole i Norden som tilbyr en komplett utdanning i kosmetisk dermatologisk hudpleie.

Utdanningen for Kosmetisk dermatologisk sykepleier, er tilrettelagt for sykepleiere som vil jobbe med hudhelse eller kosmetiske behandlinger i hud- eller kosmetiske klinikker. For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått sykepleierutdanning/bachelorgrad i sykepleie.

Vår kosmetisk dermatologiske hudpleieutdanning gir ikke raske løsninger, og det er essensielt – om du skal bli en dyktig kosmetisk dermatologisk sykepleier – at du har basiskunnskaper om hudpleie og hudtilstander, før du begir deg ut på kosmetiske behandlinger som laser, fillere og mesoterapi.

En utdannelse fra Senzie Akademiet er mye mer en filler og injeksjoner. Du lærer hud, hudhelse, hudforbedringer og moderne innovative behandlinger og produkter.

Vibeke Sundene

Vi er sikre på at en kosmetisk dermatologisk utdanning hos oss vil gi deg flere muligheter i jobbmarkedet!

Pris

122.000,- (inkl. registreringsavgift) fordelt:

57.250 + 7.500 første semester
57.250 andre semester

Nyhet! En billett til Senzie Conference 2023 er inkludert i studieprisen fra høst 2023. Hold av dato 17. og 18. november 2023!

Se film fra Senzie Conference 2022:

Senzie Conference 2022
Play Video

Registreringsavgift

5.000,–

Mulighet for finansiering?

Ja

senzie-akademiet-sentrert_logo-rgb

Finansiering

Utdannelsen gir mulighet til finansiering. Vi tilbyr våre studenter en avbetalingsordning om man ønsker det.

Noen av bransjens mest anerkjente leger og sykepleiere som forelesere

Vi bruker meget anerkjente forelesere på studiet. På Kosmetisk dermatologi-utdanningen bruker vi leger og sykepleiere som jobber både i det offentlige og private helsevesenet her i landet.

Vi henter også inn internasjonale forelesere, som dr. Christian Jurist og dr. Kieren Bong – som er spesialist i estetiske behandlinger. Vi har blant annet hudlege Dr. Miray Al Mustafa som foreleser på Senzie Akademiet. Hun er en av Norges mest anerkjente hudleger.

Senzie Akademiet - forelesere Dr. Tvedt og Sørlie
Play Video
Senzie Akademiet - intervju med student Linda
Play Video

Bransje i kontinuerlig endring

Vår utdannelse gir en grundig og god akademisk plattform innenfor det kosmetisk dermatologiske fagområdet. Etter endt utdanning ved Senzie Akademiet må man påregne videre bransjekurs fra ulike leverandører/tilbydere i produkter, teknikker/behandlinger, maskiner, fillere og eventuelt toxin for å holde seg oppdatert - dette er en bransje som alltid er i endring.

Alle studenter/søkere er selv ansvarlig for å gjøre seg kjent med lover og regler for praktisering av behandlinger og utstyr i sitt land. Kontakt oss om du har spørsmål.

NORFEM

Senzie Akademiet støtter NORFEM – Norsk Forening for kvalitet i estetisk medisin. Vi er opptatt av å heve kvaliteten og standarden i bransjen slik at alle som utøver dette yrket gjør det på en sikker, trygg og kvalitetsmessig måte.

– Jeg begynte på videreutdannelse innenfor kosmetisk dermatologi da jeg alltid har vært opptatt av hud, kosthold og trening. Skolen har gitt meg ny inspirasjon og jeg har lært utrolig mye. Jeg har vært så heldig å få undervisning av dyktige hudleger og sykepleiere som har delt raust av sine kunnskaper.

Kristin Waage

Kosmetisk dermatologisk sykepleier