Har du fortsatt en drøm om å bli Kosmetisk dermatologisk sykepleier?

Vi er i full gang med opptaket til neste semester og vi opplever stor pågang og mange søkere.

Publisert 10. februar 2022
Oppdatert 23. mai 2022
Blogg

Det som er ekstra hyggelig er at mange har tenkt og vurdert ganske lenge før de endelig tar steget og velger å starte på studiet og på en ny karrierevei. Det er så hyggelig med de som ringer meg og sier; nå har jeg vurdert dette i flere år, og endelig tar jeg steget fullt ut og starter. Jeg vil følge den drømmen jeg har om å jobbe som Kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Det kan kanskje virke skummelt å prøve noe nytt og ukjent, men så er det jo også slik her i livet at det er viktig å følge drømmene sine også! Vi kjenner mange som har våget, og er så glad i dag fordi de simpelthen elsker å jobbe med hud og hudhelse. De gleder seg hver eneste dag for å gå på jobb og hjelpe mennesker med huden sin. Det er også morsomt når kundene dine får synlige resultater og er superfornøyde!

Det positive er at du kan være i jobb mens du studerer. All teori er på nett, enten i form at videoer eller som webforelesninger. Dette gjør du hjemmefra. Det er 3 dager med praksis i Oslo hver måned og alle datoene ligger ute slik at du fint kan planlegge turnus allerede nå. Du øver også praktisk hjemme på «kunder» – venner og bekjente slik at du allerede som student kan bygge en kundekrets.

Etterpå er det mange som begynner i det «små», med noen dager i klinikk som ved siden av sin ordinære jobb. Dette gir en mykere overgang, og du kan bygge deg gradvis opp i ny bransje. Det er selvfølgelig noen som også tar sjansen på å gå inn i denne bransjen fullt og helt med en gang.

Det blir helt opp til deg å vurdere hva som er best for deg!

Du er kanskje også interessert i...

senzie-akademiet-informasjonsmøte-Vibeke-(16)

Informasjonsmøte

Er du interessert i å jobbe vite mer om vår utdanning? Se vårt digitale informasjonsmøte vi hadde på Instagram 5. desember 2022.

Senzie Masters

Få mer praksis med Senzie Masters

Nå lanserer vi Senzie Masters – et videreutviklingsprogram for deg som har tatt videreutdannelse i Kosmetisk dermatologisk sykepleie.

Senzie Akademiklinikk

Vi skifter navn på klinikken vår

Senzie Akademiet har en egen klinikk som heter Senzie Medispa. Nå skifter den navn til Senzie Akademiklinikk.