Senzie Akademiet > Studier > Dermapeut® Hudpleie utdannelse

Dermapeut®

senzie-dermapeut-nyhetssirkel1

Studiested

Nettundervisning

Senzie Akademiet/Medispa, Oslo

Studielengde og form

1 år, nett- og samlingsbasert

Opptakskrav

Bestått VGS og fylt 20 år

Søknadsfrist

Fortløpende hele året

Opptak

2 ganger pr. år. Skolen tar forbehold om endringer

Studiestart

Vinter (januar)
Høst (august)

Undervisningsspråk

Norsk
Engelsk

Dermapeut® hudpleier

Senzie Akademiet er eneste skole i Norden som tilbyr en komplett utdanning i hudpleie med en patentert tittel.

derma (fra gresk δέρμα) hud + peut (θεραπεία) person som driver terapi

Norges mest moderne hudpleieutdannelse

Dermapeut® hudpleie utdanning er for deg som vil jobbe med hudhelse og moderne behandlinger så tett opp mot medisinsk hudpleie som mulig. De fleste hudpleie studier inneholder manikyr, pedikyr, sminke, kroppsmassasje og voksing, men Dermapeut® studiet går i dybden på hud og hudbehandlinger.

Dermapeut® studiet er moderne og innovativt. Vi har lang erfaring med hudpleie og kosmetisk dermatologi, og jobber aktivt i bransjen med de mest populære behandlingene. Du vil lære kun de nyeste og mest etterspurte behandlingene som vippeløft, mikroneedling og kjemisk peeling.

På lik linje med fysisk trening er hudhelse noe mange ønsker å jobbe med. Vår Dermapeut® hudpleie utdanning gir deg grundig kunnskap om hud og hudtilstander slik at du danner grunnlaget for å bli en god hudpleier.

For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått videregående skole og at du har fylt 20 år.

 

Dermapeut® hos Senzie Akademiet skiller seg ut med mer omfattende dermatologi og behandlinger som er høyt etterspurt

Vibeke Sundene

 

rpt
Linda - Senzie Akademiet

Forkurs anatomi og fysiologi

Anatomi- og fysiologi kurset er ment som et forkurs til Dermapeut eller Grønn hudpleie. I det nettbaserte kurset går vi gjennom sentrale temaer som cellebiologi, vev, det endokrine systemet, fordøyelsessystemet og lymfesystemet.

Studiets innhold

I løpet av hudpleiestudiet vil du lære om hudens oppbygning, hudtilstander, hudsykdommer, hudanalyse, ansiktsbehandling og de nyeste hudpleie behandlingene.

Studiet inneholder følgende hovedtemaer:

 • Grunnleggende anatomi og fysiologi
 • Dyptgående dermatologi
 • Bruk av helseskjema i behandling
 • Hudanalyse og kundesamtale
 • Renseteknikk og renseprodukter
 • Farge vipper og bryn
 • Napping og forming av bryn
 • Vippeløft og Brow Lamination
 • Muskulatur
 • Ansikts- og ryggmassasje
 • Eksfoliering
 • Ulike masker og masketerapi
 • LED lys
 • Kjemisk peeling
 • Microneedling
 • Produktgjennomgang
 • Kundebehandling
 • Salg og veiledning av produkter
 • Førstehjelp
 • Psykologi og etikk

Studiet går over ett år

70% nettbasert

Nettbasert teori gjør det mer fleksibelt å lære, samtidig som du vil bli tett fulgt opp av våre lærere.

Første del av studiet består av grunnleggende anatomi og fysiologi, deretter dermatologi. Den første delen består hovedsaklig av nettbasert undervisning. Her lærer du blant annet om huden, hudtilstander, hudsykdommer, hudhelse, kundebehandling og mange praktiske ferdigheter.

Andre del av studiet inneholder mer behandlinger som vippeløft, kjemisk peel, masketerapi, LED lys og microneedling. I denne delen av studiet er det teori og praksis med noe fremmøte på Senzie Akademiet.

Du vil utføre praktisk hudanalyse, og bruke moderne teknologi – som analysemaskinen Visia. Dette er et kjent verktøy hos mange moderne klinikker og plastisk kirurgisentre i Norge.

Studiet dekker de mest moderne og innovative behandlingene og lærerstaben består av høyt kvalifiserte og erfarne hudpleielærere, leger og sykepleiere.

Etter endt utdanning ved Senzie Akademiet må man påregne videre bransjekurs fra ulike leverandører/tilbydere i produkter, teknikker/behandlinger og maskiner.

Pris

87.000,-

Registreringsavgift

5.000,–

Mulighet for finansiering?

Ja

Linda - Senzie Akademiet

Lurer du på hvordan du søker?

Senzie har oppstart 1 gang i året, i august. Din søknad blir behandlet i løpet av et par dager og du får beskjed med en gang om du har fått plass.

senzie-akademiet-sentrert_logo-rgb

Finansiering

Utdannelsen gir mulighet til finansiering. Vi tilbyr våre studenter en avbetalingsordning om man ønsker det.

Anerkjente forelesere

Det som skiller Dermapeut® undervisning fra andre hudpleieskoler er at vi bruker leger og sykepleiere som jobber både i det offentlige og private helsevesenet over hele landet som forelesere.

Dr. Karim Sayed er medisinsk ansvarlig og har jobbet med kosmetisk medisin i over 10 år. Han er også meget ettertraktet lege innenfor foredrag på ansiktsanatomi, filler teknikker, komplikasjoner mm.

Forelesningene i dermatologi ligger nærmere bachelor nivå enn videregående nivå. Det krever at du er disiplinert og interessert i faget, da det er et høyt nivå på undervisningen.

Sertifisering

Vår hudpleieutdannelse som gir deg den patenterte tittelen Dermapeut® gir en grundig og god plattform innenfor skjønnhet- og hudpleiebransjen. Etter endt utdanning vil du ha god kunnskap om hud slik at du er trygg på å gi gode hudpleiebehandlinger.

Studenter som har gjennomført og bestått studiet får et sertifiseringsbevis med tittelen Dermapeut®. Dette er ingen beskyttet tittel og studiet gir ikke grunnlag for noen form for offentlig autorisasjon.

Alle studenter/søkere er selv ansvarlig for å gjøre seg kjent med lover og regler for praktisering av behandlinger og utstyr i sitt land. Kontakt oss om du har spørsmål.