Senzie Akademiet > Om Senzie

Om Senzie Akademiet

Besøksadresse

Karl Johans gate 23, 0159 Oslo

Postadresse

Senzie Akademiet, Karl Johans gate 23, 0159 Oslo

Daglig leder

Vibeke Sundene

Nordens eneste totalleverandør av utdannelse innen hudpleie og kosmetisk dermatologi

Senzie Akademiet er et akademi som satser på å videreutdanne sykepleiere til kosmetisk dermatologiske sykepleiere. Vi har også studie i grønn hudpleie og kurs for terapeuter. Vi er den eneste skolen i Norden som tilbyr disse videreutdannelsene.

Vårt studie i kosmetisk dermatologisk sykepleie inneholder hudpleie, dermatologi, kosmetiske behandlinger og medisinsk hudpleie. Grønn hudpleie inneholder hudpleie, stressmestring, økologi og helhetlige behandlingsformer. Vi har små klasser, noe som gjør at hver elev får tilstrekkelig oppfølging.

Som et kvalitetsbevisst akademi er vi opptatt av at våre studenter tilegner seg svært nyttig erfaring og kompetanse. Våre studenter skal holde høy kvalitet når de går ut i yrkeslivet. På den måten vil man utøve gode behandlinger som vil være til hjelp for mange kunder.

Vi holder til i flotte lokaler sammen med Senzie Akademiklinikk på Karl Johans gate i Oslo. Skole og klinikk på samme sted gir et unikt fagsentrum og studiemiljø.

Vår visjon

Senzie Akademiet har som mål å profesjonalisere den kosmetiske hudpleiebransjen gjennom utdannelse og kompetansebygging innenfor dermatologi, hudpleie og kosmetiske behandlinger.

For å gjøre dette må vi tenke stort, noe som gjenspeiles i vår visjon:

Uansett om du er en sykepleier som vil realisere drømmejobben, er en arbeidsgiver som ønsker å bli best i faget eller er en pasient som drømmer om å få bedret ditt problem, skal Senzie sammen med deg gjøre drømmen din til virkelighet!

Våre verdier i Senzie

  • Kunnskap
  • Kvalitet
  • Innovativt
  • Motiverende
  • Glede

Senzie sin historie

Senzie Akademiet ble grunnlagt i 2009, da under navnet Nordisk Hud & Spa Akademi, av Vibeke Sundene.

I 2013 begynte de virkelige store endringene. Vibeke ønsket å realisere visjonen sin gjennom skolen og utdanningen som allerede hadde fokus på kompetanse, god etikk og trygge behandlinger som gir resultater.

Med visjonen i bakhodet har Vibeke jobbet iherdig med å få Senzie-navnet til å bli en forkjemper for å skape gode verdier og retningslinjer i bransjen og å realisere drømmer – DET har gitt resultater.

I dag har Senzie vokst seg til å bli et stort navn, og dekker mange virksomheter i den kosmetisk dermatologiske bransjen. Blant annet er Senzie en stolt sponsor av NORFEM - Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin, og støtter saken om kvalitet i den estetiske bransjen.

NORFEM ble lansert på Senzie Konferansen 2018, og foreningen har som mål å jobbe mot et klarere regelverk med etiske retningslinjer for den kosmetiske bransjen, for å gjøre det tryggere både for potensielle brukere og profesjonelle utøvere.

Senzie driver i dag Senzie Akademiet som videreutdanner 100 sykepleiere i året, og som vokser seg større for hvert år. Det er alltid fokus på å få de beste i bransjen til å forelese studentene – slik at de kan tre ut i arbeidslivet med en god og kvalitetssikker kompetanse innen faget.

Senzie-navnet vokser seg større

I tillegg til skolen har Senzie vokst seg større med årene. For å kunne oppnå visjonen Vibeke har, trengte Senzie å vokse seg videre fra å kun være en utdanning. Med det kom også Senzie Konferansen og Senzie Akademiet.

Senzie Konferansen, som ble for første gang arrangert i 2017, har som mål å samle bransjen en gang i året og å skape bredde i dermatologisk kosmetisk sykepleie. Konferansen skal være et møtested for tidligere studenter ved Senzie Akademiet, sykepleiere og leger som jobber innenfor den kosmetiske bransjen, der dyktige fagfolk og behandlere kan dele og inspirere med sin kunnskap innen fagfeltet.

Senzie driver også en anerkjent klinikk midt på Karl Johan i Oslo, Senzie Akademiklinikk. Klinikken har som mål å være et sted for behandlinger av god kvalitet og høy etikk til faget, slik at man skaper gode resultater for pasienten.

Senzie Akademiklinikk skal også være banebrytende når det gjelder gode kombinasjoner av behandlinger for å oppnå de aller beste resultater for kunden.

2009: Nordisk Hud & Spa Akademi

Senzie Akademiet ble grunnlagt, da under navnet Nordisk Hud & Spa Akademi.

2013: Senzie Akademiet

Nordisk Hud & Spa Akademi bytter navn til Senzie Akademiet og store endringer skjer.

2017: Senzie Konferansen

Vibeke og Kieren Bong arrangerer den første Senzie Konferansen

2018: Senzie Akademiklinikk

Senzie overtar Beauty Secrets klinikken på Karl John i Oslo og bytter navn til Senzie Medispa.

2021: Senzieshop

Senzie lanserer egen nettbutikk som tilbyr de mest effektive og populære produktene innen hudpleie.

Senzieshop.no

2022: Senzie Masters

Vår første videreutdanningskurs blir holdt på skolen vår med dyktige Shilan Ahmadi og Dr. Rene Soto.

Les mer om kurset her!

2023: Senzie Business

Dette blir noe som kommer til å revolusjonere hudpleie bransjen.

Senzie Business lanseres snart!

Senzie red001

Hvem er Vibeke Sundene?

Vibeke Sundene, som står bak Senzie, startet som gründer i 1984. Hennes første virksomhet var Vibekes Shape Up, et aerobic studio i Drammen. Studioet utviklet seg raskt til å bli 4 treningsvideoer og eget TV-program, og Sundene ble en etterspurt kursleder i både inn- og utland.

Vibeke har vært kjent for sin evne til å inspirere og motivere i kombinasjon med god kunnskap.

I 1995 startet hun SATS Drammen, og var med å bygge opp dette senteret, samt at hun var sentral i oppbyggingen av selve treningskjeden til det den er i dag.

Fra hudpleie til kosmetisk dermatologi

I år 2000 gikk Vibeke videre til hud- og spabransjen og startet Cosmodermica sammen med moren Eva Sundene. Cosmodermica ble raskt ledende innenfor spautvikling i Norge og leverte produkter, samt opplæring via Nordisk Hud & Spa Akademi.

Skolen ble senere skilt ut til eget selskap, og i 2009 merket Vibeke et økt behov fra sykepleiere som ønsket å lære mer om hudpleie.

Sundene utviklet da et eget studieprogram som het Hudpleie for sykepleiere, i samarbeid med Høgskolen i Buskerud. I 2012 utviklet hun videre Kosmetisk dermatologi og hudbehandling, før det ble Utdannelse til Kosmetisk Dermatologisk sykepleie som det er i dag.

Senzie Akademiet i dag

Senzie Akademiet er en selvstendig skole med tre utdannelser; kosmetisk dermatologisk sykepleie, Dermapeut og Grønn hudpleie.

Senzie Akademiet har blitt et førstevalg hos hudbehandlere som ønsker en solid plattform for å kunne jobbe med hudhelse, hudpleie og kosmetiske behandlinger – som i dag er en voksende og populær bransje.

Skolen har ikke bare blitt et navn hos sykepleiere i Norge, ryktet til skolen har spredd seg langt utover Norges grenser. Det er flere skandinaviske sykepleiere som også tar utdannelsen på Senzie Akademiet, og i Europa er skolen godt kjent i den kosmetiske bransjen.

I dag driver Sundene alle de tre bedriftene under Senzie-navnet, og jobber mot å bli ledende i Norden på alle områder. Senzie Akademiet ligger i dag sentralt på Karl Johan sammen med Senzie Akademiklinikk.