Praksis og samlingsdatoer

Oppbygging og gjennomføring av obligatoriske samlinger

Studiet i Kosmetisk Dermatologi for sykepleiere er et deltidsstudium som strekker seg over 8 måneder, med 8 moduler. 70% av undervisningen er nettbasert, sammen med obligatoriske dager for undervisning i klasserom.

Dette studiet er basert på nettundervisning og obligatoriske fremmøte med praksis. Hver modul/samling vil ha både teori knyttet til praksis, samt mye praksis på hverandre. Det er også kundedager på Senzie Akademiet hvor utenforstående har booket behandling (dersom du ønsker å prøve en kundebehandling så trykk her). Dette er populære dager både for student og kunder og gir deg mye klinisk erfaring med pasient/kunde.

Det er i gjennomsnitt 14-19 studenter per klasse, hvor aldersgruppen varierer. Det at studentene våre er alt fra nyutdannede sykepleiere til godt voksne som ønsker forandring, har tidligere vist seg å gi en ekstremt god dynamikk.

Omfang

Vi anbefaler våre studenter å bruke 20 timer per uke til studier utenom samlinger. Nå med et mer fleksibelt opplegg velger de fleste å jobbe ved siden av, men det er viktig å huske at det er et krevende studie og derfor essensielt med riktig prioritering.

Samlingsdatoer

Vi oppdaterer studieplan og samlingsdatoer fortløpende.

Har du spørsmål rundt undervisning og samlinger er det bare å ta kontakt med Heidi Aas, mail: heidip@senzie.no eller telefon: 45 42 98 73