Senzie Akademiet > Studier > Søknadsprosess

Søknadsprosess

Opptakskrav

Sjekk opptakskrav på studiet:
Kosmetisk dermatologisk sykepleier
Dermapeut

Søknadsfrist

Fortløpende hele året

Dokumentasjon

Vitnemål og kopi autorisasjon

Studiestart

Hver vår og høst (januar og august)

Opptak

2 ganger pr. år. Skolen tar forbehold om endringer

Angrerett

14 dager ved signert avtale

Levere søknad om studieplass

Senzie har oppstart 2 ganger pr. år, i august og januar. Vi har fortløpende opptak hele året, og er derfor ingen frist. Din søknad blir behandlet i løpet av et par dager og du får beskjed med en gang om du har fått plass.

Våre studier krever at du fremlegger dokumentasjon med vitnemål og kopi av autorisasjon. For utdannelse innen kosmetisk dermatologisk sykepleier betyr dette at du må være autorisert sykepleier og for Dermapeut® er det bestått videregående og fylt 20 år. Bevis for dette må fremlegges i løpet av søknadsprosessen.

Hva skjer når du har fått studieplass?

Er du kvalifisert for utdanningen, vil du få tilbud om studieplass i løpet av ett par dager etter at du har søkt. Du får også tilbud om, eller kan komme med ønske om klasse du ønsker å bli en del av.

Når du er satt opp i en klasse får du tilsendt en avtale som du skal signere. Denne sendes til deg elektronisk og når avtalen er signert er du sikret plass.

Signering av avtale

NB: Selv om du har fått studieplass i en klasse, men ikke signerer avtalen umiddelbart så kan studieplassen gå til en annen søker.

Når avtalen er signert, har du 14 dagers angrerett. Etter disse 14 dagene så kan du ikke melde deg av, og avtalen er bindende.

Du er forpliktet til HELE studieløpet ved signering av avtalen, og du er bundet av denne uansett om du skulle bli syk.

Det er muligheter til å få utsatt studiet til et senere semester ved sykdom. Det er også mulighet for å ta igjen moduler om det er behov for dette. Alt må avtales skriftlig med skolen.

Har du spørsmål om søknadsprosessen?