Senzie Akademiet > Senzie Masters

NYHET: Senzie Masters

Studiested

Senzie Akademiklinikk, Oslo

Studielengde og form

2 dagers moduler

Opptakskrav

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Søknadsfrist

Fortløpende hele året

Opptak

Fortløpende hele året

Finansiering

Mulighet for finansiering

En døråpner til virkeligheten

Når du har gjennomført et utdanningsløp på Senzie Akademiet, har du fått en grundig og god plattform innenfor skjønnhet og hudhelse.

Så venter virkeligheten.

Bransjen vår er som de aller fleste andre bransjer, det er vanskelig å få jobb uten å ha praktisk erfaring. Det er en selvmotsigelse at man både ønsker høy kompetanse i klinikkene, samtidig som mange vegrer seg for å ansette nyutdannede, slik at de kan få praksisen de trenger.

Derfor har vi utviklet et program som gir deg muligheten til å jobbe i en ekte klinikk, med virkelige behandlinger under veiledning fra erfarne leger og dermatologiske sykepleiere. Vi kaller det Senzie Masters.

Senzie Masters gir deg et fortrinn

I Senzie-familien har vi en klinikk som huser noen av landets ledende leger og dermatologiske hudpleiere. Klinikken ligger lekkert dandert midt på Karl Johan og er en populær plass for hudhelse og kosmetiske behandlinger.

Det som skiller vår klinikk fra de andre, er at dette er en akademiklinikk som er tett knyttet til Senzie Akademiet. Du kan nærmest sammenligne det med et universitet og et universitetssykehus, som samarbeider om kompetanseutvikling.

Gjennom Senzie Masters får du muligheten til å gi kompetansen din et ekstra nivå gjennom praktisk erfaring, i et ekte behandlingsmiljø. Her vil du jobbe side om side med noen av bransjens ledende behandlere, og skaffe deg en unik innsikt i praktiske behandlinger og klinikkdrift. Dette gir deg et fortrinn når du senere skal ut å søke jobb fordi du allerede ved første søknad kan vise til praktisk klinikk-erfaring på din CV.

Skal du starte din egen klinikk vil erfaringen fra masters-programmet bidra til å gi deg trygghet når du en dag skal utføre behandlinger alene. Utdanningen er grunnmuren din, men erfaringen er huset hvor du skal bo i fremtiden.

Bli en del av et kompetansemiljø

Senzie er en paraply for et av landets ledende kompetansemiljø for skjønnhet og hudhelse. Under denne paraplyen finner du Nordens største utdanningsinstitusjon for dermatologiske sykepleiere, en akademiklinikk, landets største konferanse for fagfeltet vårt og en egen nettbutikk for håndplukkede kvalitetsprodukter til hudpleie og hudhelse.

Når du begynner på Senzie Akademiet er du derfor ikke bare en student, men en deltaker i et ledende fagmiljø. Senzie Masters er et viktig bindeledd i dette miljøet, fordi det gir studentene en mulighet som ingen andre tilbyr.

Foreleserne blir kollegene dine, teori blir praksis og veien ut i jobb blir mye kortere. På grunn av størrelsen på miljøet vårt har vi et svært godt samarbeid med de anerkjente leverandørene i bransjen. Derfor får vi også anledning til å være blant de første i markedet til å teste og tilby nye produkter og behandlinger i klinikken.

Programmet er kun tilgjengelig for deg som har fullført vår utdanning for dermatologiske sykepleiere.

Gi deg selv et fortrinn, og meld deg på Senzie Masters.

Fordeler

  • Praktisering i ekte klinikkmiljø
  • Få arbeidserfaring –  spesielt nyttig for deg som skal starte egen klinikk
  • God veiledning
  • Lær teknikker uavhengig av merker du skal arbeide med senere
  • Ingen kjøpsforpliktelse på produkter
  • Hold praktiske ferdigheter ved like