Vi skifter navn på klinikken vår

Senzie Akademiet har en egen klinikk som heter Senzie Medispa. Nå skifter den navn til Senzie Akademiklinikk.

Publisert 13. september 2022
Oppdatert 13. september 2022
Blogg

For deg som student på akademiet betyr denne endringen i praksis veldig lite. Årsaken til at vi gjør det, er at det skal bli enklere å trekke ut fordelene med kombinasjonen av akademi og klinikk.

Så hvordan fungerer egentlig dette?

Senzie Akademiklinikk

Forholdet mellom klinikken og akademiet kan på mange måter sammenliknes med forholdet mellom et universitet og et universitetssykehus. Kompetanse flyter mellom klinikken og akademiet, ved at foreleserne på akademiet også jobber i klinikken.

Dette betyr at den akademiske kunnskapen hele tiden utvikles i praksis, gjennom reelle behandlingssituasjoner. For deg vil det si at foreleserne som du skal lære faget av, alltid er helt oppdatert. Kompetanse som ikke brukes, forvitrer over tid. Gjennom praksis holder våre allerede erfarne forelesere seg oppdaterte i faget. Det er på denne måten dette samspillet kan sammenliknes med et universitetssykehus, hvor man eksempelvis er både foreleser og kirurg.

Den høye kompetansen til foreleserne er selvfølgelig viktig, men til syvende og sist handler studiet om deg og din kompetanseutvikling. På grunn av klinikken finnes det også noen ekstra muligheter for deg.

Praktisk yrkeserfaring

Våre studenter kan få mulighet til hospitering i akademiklinikken for å få praktisk erfaring. Fra senhøsten 2022 lanserer vi Senzie Masters som er et helt nytt videreutdanningsprogram. Dette går ut på at du etter endt utdanning kan få praktisk videreutdanning gjennom å jobbe i Akademiets egen klinikk. Her vil du møte reelle utfordringer og behandlingssituasjoner, mens du jobber tett sammen med våre erfarne behandlere.

Som Nordens største akademi, utdanner vi 100 kosmetisk dermatologiske sykepleiere i året, og derfor sier det seg selv at ikke alle får praksisplass i vår egen klinikk. Men for deg som virkelig brenner for dette faget, finnes altså muligheten til å få praktisk klinikkerfaring, hvor du jobber sammen med noen av landets ledende leger og sykepleiere.

Dersom du ønsker en skikkelig god start på karrieren, eller kanskje har tenkt å starte egen klinikk, er denne muligheten verdifull. Du vil lære mye om hvordan en klinikk drives og ta med deg nyttig kunnskap til veien videre.

En siste liten ting som er verdt å nevne er at ettersom vi både er en utdanningsinstitusjon og samtidig driver en anerkjent klinikk, får vi en spesiell posisjon hos leverandørene. Det betyr at vi er blant de første som får tilgang til nye produkter og behandlingsmetoder.

For deg vil det si at når du er ferdig hos oss og skal ut å starte karrieren, har du med deg kunnskap om det aller nyeste av behandlingsmetoder. Det gjør deg relevant og attraktiv blant mulige arbeidsgivere.

Du er kanskje også interessert i...

senzie-akademiet-informasjonsmøte-Vibeke-(16)

Informasjonsmøte

Er du interessert i å jobbe vite mer om vår utdanning? Se vårt digitale informasjonsmøte vi hadde på Instagram 5. desember 2022.

Senzie Masters

Få mer praksis med Senzie Masters

Nå lanserer vi Senzie Masters – et videreutviklingsprogram for deg som har tatt videreutdannelse i Kosmetisk dermatologisk sykepleie.

Senzieshop

Har du fortsatt en drøm om å bli Kosmetisk dermatologisk sykepleier?

Vi er i full gang med opptaket til neste semester og vi opplever stor pågang og mange søkere.