Karim Sayed, ansvarlig lege Senzie Medispa

Dr. Karim Sayed

Dr. Karim Sayed underviser i anamnese, laser, IPL-behandlinger og komplikasjoner ved filler- og injeksjonsbehandlinger. Han har lang erfaring med injeksjonsbehandlinger og en av landets beste erfaringer innen laserlipo operasjoner.

Dr. Sayed er født i Norge, har norsk mor og libanesisk far. Han vokste opp i Oslo og Dubai, gikk ungdomskole og videregående på britisk skole i Dubai. Medisinstudiet tok han i Oslo, og har tatt Kosmetisk medisinsk training i flere land, bl.a. Harley Street i London.

Dr. Sayed er lektor på Senzie Akademiet ved kosmetisk dermatologisk studium og foreleser på Universitetet i Sørøst-Norge. Han har, foruten Senzie Akademiet, vært medisinsk ansvarlig på Klinikk Oslo og medisinsk ansvarlig overlege ved Gatehospitalet i Oslo. Han har også vært International Trainer for Teoxane Sveits og for Esthetica Medical i Norge. Bak seg har han en rekke internasjonale kurs kongresser innenfor kosmetisk medisin.

Karim Sayed er en allsidig mann. Han spiller trommer og har spilt med bl.a. Bigbang og Marit Larsen, og har vunnet to Spellemannspriser!