Viktig informasjon om våre studier

Undervisningen fortsetter hos oss og høsten kommer til å starte som planlagt. Ikke nok med det, vi jobber nå med nye måter å undervise teorien på slik at du i fremtiden vil spare reiseutgifter og reisetid.

Publisert 24. mars 2020
Oppdatert 24. mars 2020
Blogg

Vi forstår at du har mye å tenke på om dagen, og tanken på å starte på nytt studie er kanskje litt lenger ned på prioriteringslisten. Vi vil allikevel informere deg om at vi kommer til å starte som normalt med nye klasser i august. I og med at denne situasjonen har tvunget frem nye måter å undervise på for alle typer skoler, så er også vi godt i gang med undervisning over nettet, både med opptak og direkte undervisning.

Reduserte kostnader og effektiv undervisning

Vi jobber nå aktivt med løsninger om hvordan vi også i fremtiden kan bruke dette mer slik at alle våre studenter får mindre reiseutgifter og færre reisedøgn hjemmefra. Vi understreker at den praktiske delen av studiet må gjøres på skolen i Drammen.

Vi bruker derfor denne spesielle og utfordrende tiden på å utvikle nye metoder og forbedringer for deg som student hos oss. Dersom du ønsker en liten prat rundt studiet og din fremtid så setter vi stor pris på en telefon fra deg. Snakk med Vibeke Sundene på 911 00 799 eller e-post vibeke@senzie.no.

Senzie student Oda har tatt på seg sykepleieruniformen igjen nå som koronakrisen skal bekjempes.

 

En for alle – alle for en!

Kriser gjør deg sterkere, kriser får deg til å tenke nytt og kriser får deg til å reflektere over hva som er viktig for deg.

I tider som samfunnet trenger vår kompetanse så stiller vi opp. Vi er stolte av alle de flotte kosmetiske sykepleierne og legene som melder seg til både legevakt, sykehus og andre instanser som trenger hjelp.

Noen donerer også utstyret de har i klinikkene sine til omsorgsboliger og legevakter som nå er i manko. Det står det respekt av. Se bare på Cosmo Clinic sin video, og eks Senzie student Oda på Wam Klinikken sitt bilde.

Fremtiden din

Du som enkeltperson er viktig for samfunnet, men hva gjør deg glad? Hva motiverer deg? Hvordan ønsker du å tilbringe resten av livet, og hvilket type arbeid skal du fylle store deler av livet med? Det bør være gøy… Det bør være givende… Ikke vær redd for å satse på drømmen din, selv i tider med krise, dårlig økonomi og kaos.

For er det noen ting vi vet, og som vi ser i disse coronatider, så er det at en sykepleier er tilpasningsdyktig, en sykepleier vet at solen fremdeles finnes bak skyene og en sykepleier alltid har noe å falle tilbake på.

Vi håper du ikke mister troen på din drøm, og fremdeles gir den den sjansen den fortjener. Og vi håper du søker vårt studie og ser mulighetene som ligger der fremme. Kontakt oss i dag for å snakke om din fremtid.

Du er kanskje også interessert i...

Senzie---Konferansehallen---Foto-Didrik-Rud-(127-of-135)

Gode studentråd: Slik får du maks ut av studietiden din!

Årets Senzie-student Alexandra Douse har mange gode tips til deg som ønsker å utnytte studietiden din optimalt. Les hva Årets Senzie-student synes om både nettbasert undervisning, nettverksbygging og veien videre.

antonio-gabola-ZY3zSaIZRtI-unsplash

Hva sier eksperten om solkrem?

Fagsjef ved Senzie Akademiet, Siril Gundersen, svarer på de vanligste spørsmålene om solkrem

BenedicteMarie

Grønn Hudpleie student Benedicte Marie fikk drømmejobben

Vi har intervjuet Grønn Hudpleie student Benedicte og spurt hvordan hun landet drømmejobben under studietiden