Senzie Akademiet > Om Senzie > Universitetet i Sørøst-Norge: På oppdrag fra Senzie

Senzie Akademiet tilbyr en helt unik utdannelse innenfor hudforbedring og kosmetisk medisin.

Senzie Akademiet er en uavhengig privatskole, og har sammen med Universitetet i Sørøst-Norge sørget for å skape et sterkt utdanningsforløp med 30 studiepoeng, ved at USN leverer flere av emnene i studiet.

På oppdrag fra Senzie Akademiet leverer Universitetet i Sørøst-Norge to emner i studiet, innenfor fagområdene dermatologi og hudbehandling. Disse gir deg studiepoeng, og du vil få karakterutskrift fra USN som dokumentasjon på kompetansen når du har fullført studiet.

Senzie og USN

Anne Grethe Steinsvåg – sykepleier, universitetslektor, videreutdanning i helse- og sosialadministrasjon, videreutdanning i kvalitetsledelse, samt programkoordinator for videreutdanningen innen helse ved Campus Drammen, har følgende å si om samarbeidet:

Vibeke Sundene - Daglig leder ved Senzie Akademiet

Senzie Akademiet samarbeidet med USN i 10 år for å utvikle den aller beste akademiske plattformen for deg som ønsker en fremtid i den kosmetiske hudbransjen.

Vibeke Sundene

Daglig leder

Som programkoordinator med ansvar for videreutdanningene innen helse ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap på campus Drammen, har jeg samarbeidet tett med Senzie Akademiet i 10 år om utdanningstilbud innen hudfeltet. I løpet av disse årene har USN og Senzie Akademiet hatt et gjensidig inspirerende samarbeid som har bidratt til utviklingen av et unikt studium for sykepleiere som ønsker å kvalifisere seg for arbeid innen den kosmetiske bransjen.

Anne Grethe Steinsvåg

USN

Videreutdanningen i Kosmetisk dermatologisk sykepleie er den eneste formelle, studiepoenggivende utdanningen for sykepleiere på dette feltet i Norden. USN er glade for å kunne fortsette samarbeidet med Senzie Akademiet også i fremtiden. Det er stort behov for økt kompetanse på dette feltet. Vi ser samarbeidet om denne videreutdanningen som et viktig bidrag til å sikre kvalitet i sykepleieres utøvelse av kosmetiske behandlinger.

Anne Grethe Steinsvåg

USN

Campus Drammen har utallige muligheter

Campus Drammen ligger i Papirbredden – Drammen Kunnskapspark, helt nede ved elva, midt i Drammen sentrum, noen hundre meter fra jernbanestasjonen.

Her finner du restauranter og kafeer, rockescene og kulturliv vegg-i-vegg. Siste nyhet på utelivs-fronten er Papirhuset, som åpnet i et av Papirbredden-byggene i desember 2016. Her kan du spille shuffleboard, nyte god mat og kald drikke.

Du vil være en fullverdig student ved Universitetet i Sørøst-Norge under studietiden, og du vil ha tilgang på alle høgskolens fasiliteter, som kantine, bokhandel, bibliotek og grupperom.

Campus Drammen har vokst de siste årene, og nå er det ca. 2.900 studenter her. Sykepleie, radiografi, visuell kommunikasjon, økonomi og ledelse, grunnskolelærer, barnehagelærer og statsvitenskap er noe av det du kan studere i Drammen by.

USN Papirbredden / Senzie Akademiet

Papirbredden

På Papirbredden i Drammen ligger Universitetet i Sørøst-Norge. Drammen er et av 8 campus og ligger i en ny bydel med restauranter, butikker og boliger.

Senzie Akademiet

Kantine

Den store kantinen på USN er et naturlig samlingssted. De serverer hjemmelaget mat til studentvennlige priser. Man får kjøpt et stort et utvalg fra varmt til kaldt, sunt og godt.

USN Bibliotek / Senzie Akademiet

Bibliotek

Drammensbiblioteket holder til i de tre nederste etasjene av Papirbredden. I tillegg er det grupperom og bokhandel i bygget.

Senzie Akademiet / Studenthistorier

Opphold og fritid

Vi har samlet en del informasjon om hva Drammen har å tilby slik at livet utenom skolen blir en hyggelig opplevelse. Vårt studie er lagt opp til flere separate samlinger. Her kan dere finne info om overnatting og hva man kan finne på utenom undervisning.