Senzie Akademiet > Om Senzie > Campus Drammen

Campus Drammen har utallige muligheter

Campus Drammen ligger i Papirbredden – Drammen Kunnskapspark, helt nede ved elva, midt i Drammen sentrum, noen hundre meter fra jernbanestasjonen.

Her finner du restauranter og kafeer, rockescene og kulturliv vegg-i-vegg. Siste nyhet på utelivs-fronten er Papirhuset, som åpnet i et av Papirbredden-byggene i desember 2016. Her kan du spille shuffleboard, nyte god mat og kald drikke.

Under studietiden vil du ha tilgang på alle høgskolens fasiliteter, som kantine, bokhandel, bibliotek og grupperom.

Campus Drammen har vokst de siste årene, og nå er det ca. 2.900 studenter her. Sykepleie, radiografi, visuell kommunikasjon, økonomi og ledelse, grunnskolelærer, barnehagelærer og statsvitenskap er noe av det du kan studere i Drammen by.

USN Papirbredden / Senzie Akademiet

Papirbredden

På Papirbredden i Drammen ligger Senzie. Campus Drammen ligger i en ny bydel med restauranter, butikker og boliger.

Senzie Akademiet

Kantine

Den store kantinen er et naturlig samlingssted. De serverer hjemmelaget mat til studentvennlige priser. Man får kjøpt et stort et utvalg fra varmt til kaldt, sunt og godt.

USN Bibliotek / Senzie Akademiet

Bibliotek

Drammensbiblioteket holder til i de tre nederste etasjene av Papirbredden. I tillegg er det grupperom og bokhandel i bygget.

Senzie Akademiet / Studenthistorier

Opphold og fritid

Vi har samlet en del informasjon om hva Drammen har å tilby slik at livet utenom skolen blir en hyggelig opplevelse. Vårt studie er lagt opp til flere separate samlinger. Her kan dere finne info om overnatting og hva man kan finne på utenom undervisning.