Intervju med tidligere student Thao

Mange av våre tidligere studenter har nå drømmejobben. Les hvordan Thao Kakao opplever sin nye hverdag som kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Publisert 10. juli 2020
Oppdatert 10. juli 2020
Blogg

▫️Hvem der?⁣⁣
⁣⁣- Thao Kakao @thaokakao på Instagram. Jobber på Beths medispa I Oslo

▫️ Når var du ferdig på SenZie Akademiet?⁣⁣
– Sommeren 2017.
⁣⁣
▫️ Hvor begynte du i jobb etter Senzie?
– Jeg startet på Oslo hudpleieklinikk på Majorstuen før veien gikk videre til drømmestedet; Beths medispa

▫️ Hvor stor %-andel jobber du som kosm.derm.spl?⁣⁣
– Jeg jobber 100%.

⁣⁣
▫️ Hva likte du best med SenZie Akademiet?
– Gode forelesere som la grunnlag for god forståelse innen faget og ikke minst klassemiljøet.

▫️ Var utdannelsen verdt all tid/strev og penger?
– Ja definitivt!
⁣⁣
▫️ Hva var mest utfordrende med å starte opp etter studiet?⁣⁣
– Å bygge en kundebase.

⁣⁣
▫️Hvilke behandlinger liker du best å gjøre?⁣⁣
– Den er litt vanskelig å svare på, men jeg elsker å se resultater spesielt når det kommer til akne, akne arr og pigmentering. I høst og vintermånedene elsker jeg å jobbe med laser kombinert med Dermapen.

⁣⁣
▫️Hvorfor valgte du dette yrket?⁣
– Jeg jobbet tidligere som stylist og makeup artist og ble rett og slett litt lei fordi det ble litt ensformig.
Jeg følte på det at jeg trengte nye utfordringer, og i og med at jeg var sykepleier i bunn men aldri hadde jobbet som sykepleier på sykehus over lengre tid så passet det meg mitt i blinken å prøve denne bransjen.  I dag er jeg super glad for at jeg tok det valget å startet på skolen igjen. Hver dag er en utfordring og jeg lærer noe nytt hver eneste dag.

 

▫️Beste og verste opplevelse i yrket?⁣
– Beste opplevelsen er å få gå til en jobb man elsker hver dag. Når man får se resultater av godt og hardt arbeid og ikke minst tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyde. Det gjør dagene ekstra fine.
– Verste opplevelsen er som jeg heldigvis ikke har opplevd enda, men som sikkert kommer til å skje en dag.. komplikasjoner.

 

▫️ Hva ser du frem til jobbmessig i 2020?
– Møte spennende nye mennesker og videreutvikle meg som kosmetisk dermatologisk sykepleier!

Du er kanskje også interessert i...

106585165_1656893874467063_6043409381326044636_n

Hvordan beskytte huden om sommeren

Vi har samlet våre beste tips for en sunn og frisk hud gjennom hele sommeren.

Dream Big - Senzie Akademiet

Viktig informasjon om våre studier

Undervisningen fortsetter hos oss og høsten kommer til å starte som planlagt. Ikke nok med det, vi jobber nå med nye måter å undervise teorien på slik at du i fremtiden vil spare reiseutgifter og reisetid.

shutterstock_51697300

5 gode grunner til å jobbe som kosmetisk dermatologisk sykepleier

Sykepleieryrket kan være noe av det mest fantastiske og givende yrket i verden, uansett fagområde. Å bli en kosmetisk dermatologisk sykepleier har mange fine aspekter ved seg, som gjør det til både givende og interessant å jobbe innenfor denne retningen.