Grønn Hudpleie student Benedicte Marie fikk drømmejobben

Vi har intervjuet Grønn Hudpleie student Benedicte og spurt hvordan hun landet drømmejobben under studietiden

Publisert 12. januar 2021
Oppdatert 19. mai 2022
Blogg

Intervju med Benedicte Marie Skahjem

Heisann, hvem der?

Benedicte Marie her, hei! 24 år gammel og lidenskapelig opptatt av holistisk helse. Jeg finnes på Instagram under @benedicteskahjem og @heartchemy. Jeg jobber på fineste Metime, et urbant og nydelig spa i Bergen.

Hvorfor SenZie Akademiet?

Hvorfor valgte du studiet ved SenZie Akademiet?

Jeg valgte å studere med SenZie da jeg ønsket å ha noe mer å kunne tilby til klienter. Jeg hadde også et ønske om å kunne jobbe mer én til én. Jeg er utdannet yogalærer og holistisk coach, så jeg har lenge vært opptatt av å jobbe helhetlig, men jeg ønsket også å kunne tilby en tjeneste hvor klienten bare skulle få ta imot og hvile. Dessuten er jo huden vår en så tydelig indikator på alt det spennende som foregår på innsiden av kroppen, og da var det ingenting som resonnerte sterkere enn å skulle studere holistisk hudpleie hos SenZie.

Hva liker du best med SenZie Akademiet?

At de tør å gjøre ting annerledes. Tenkte nytt, og helhetlig. Alt er bare så gjennomført og fint bygget opp, og lærerne er så dyktige og trygge på det de formidler.

Fikk drømmejobben

Hvordan fikk du jobb under studietiden?

Dagen jeg meldte meg på studiet gikk jeg til sjøen og mediterte. Jeg visualiserte tydelig for meg selv hvordan jeg ønsket at alt skulle utfolde seg fremover, stedet jeg skulle jobbe og behandlingen jeg skulle tilby. Den kvelden sendte jeg en mail til eieren av Metime og la frem både tankene og idéene mine, et par dager etterpå var jeg på intervju, og så ble jeg ansatt. Jeg fikk både fast stilling på verdens fineste sted og var også sikret et sted å starte opp etter endt studie.

«Huden vår en så tydelig indikator på alt det spennende som foregår på innsiden av kroppen»
    • -Benedicte Marie

Hva tror du blir mest utfordrende med å starte å jobbe etter studiet?⁣⁣

Jeg befinner meg nå i fasen mellom å være student og det skulle trå over i rollen som holistisk hudpleier, og jeg kjenner at det er utrolig skremmende og spennende på samme tid. Det er mye som skal på plass, både med tanke på produkter, markedsføring, behandlingsrom og oppsett, men heldigvis får jeg mye hjelp på veien. Når det kommer til selve gjennomførelsen er det nok frykten for å gjøre feil som står sterkest, eller at jeg ikke skal leve opp til forventningene. Når det er sagt er det også jo alt dette som gjør alt så utrolig lærerik, utviklende og spennende.

Grønn hudpleie i praksis

⁣⁣Hvilke behandlinger liker du best å gjøre?⁣⁣

Holistisk intuitiv ansiktsbehandling. En behandling fra hjertet, skreddersydd for den enkelte. Stikkord er dyp avspenning, eteriske oljer, rene og naturlige produkter, krystaller, ansiktsmassasje, lymfedrenasje, gua-sha.

Hva ser du frem til jobbmessig i 2021?

Å se alt ta form. Alt jeg skal lære, erfare, oppleve, og dele. Å få muligheten til å gi noe så fint til andre, og til å få ta litt ekstra vare på noen som trenger en liten pause i hverdagen.
«Universet har en tendens til å spille på lag med oss når intensjonen bak drømmene våre er så klare»
    • -Benedicte Marie

Du er kanskje også interessert i...

senzie-akademiet-informasjonsmøte-Vibeke-(16)

Informasjonsmøte

Er du interessert i å jobbe vite mer om vår utdanning? Se vårt digitale informasjonsmøte vi hadde på Instagram 5. desember 2022.

Senzie Masters

Få mer praksis med Senzie Masters

Nå lanserer vi Senzie Masters – et videreutviklingsprogram for deg som har tatt videreutdannelse i Kosmetisk dermatologisk sykepleie.

Senzie Akademiklinikk

Vi skifter navn på klinikken vår

Senzie Akademiet har en egen klinikk som heter Senzie Medispa. Nå skifter den navn til Senzie Akademiklinikk.