Rita Omvik / foreleser i Holistisk hudpleie ved Senzie Akademiet

Rita Omvik

Rita Omvik er utdannet hud- og kroppsterapeut og har arbeidet flere år som fag- og opplæringsansvarlig for blant annet Skintech og nå for Dr.Schrammek/Green Peel.

Fra 2018 har Rita arbeidet for Dr.Schrammek/Green Peel som fag- og opplæringsansvarlig. Før det hadde hun 6 år med samme arbeidsoppgave hos Skintech AS. Annen yrkeserfaring er 6 år som Key Account Manager hos Skinscience og 2 år som Key Account for YSL kosmetikk.

Kropp, følelser, tanker, sjel organer, vev, celler, molekyler og atomer er koblet sammen i en kode. Derfor er medisin og naturens kraft sammenkoblet og har dannet grunnlaget for en Holistisk behandlingsfilosofi som Greenpeel er stolte av å formidle. Denne filosofien vil Rita videreformidle til dere studenter.

I 2005 og 2012 ble jeg rammet av brystkreft og det fikk meg til å tenke annerledes på skjønnhet og helse. Jeg mener at vår psykiske helse utstråler den ærlige versjoen av oss selv til enhver tid. Vi kan fake vår fasade, men ikke vår grunnleggende identitet. Det er ikke skallet eller antall likes på et bilde på instagram som definerer hvem du er. For meg er helheten i et menneske det som imponerer. Jeg har erfart at psykisk og fysisk helse er nøkkelen til et rikere liv og at dette henger sammen. Mine arr og skavanker har gjort meg mer robust, mer klokere og mer tilstede i møte med mennesker og situasjoner. Husk at kjærligheten til deg selv utstråler din vakre og unike identiet.

Rita Omvik

I 1993 vant hun Frøken Norge og Queen of the Year.