Foreleser Rita Holmberget / Senzie Akademiet

Rita Holmberget

Rita Holmberget underviser på Senzie Akademiet i injeksjonsteknikk, som toxiner og fillere. Hun assisterer også Dr. Bong i injeksjonsbehandlinger.

Rita ble uteksaminert sykepleier ved Høgskolen i Oslo i 2008, og har mange års yrkeserfaring ved både medisinsk og kirurgisk avdeling ved Bærum sykehus. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2013, og har videreutdanning i kosmetisk dermatologi og hudpleie fra Senzie Akademiet.

Gjennom Galderma AB ble Rita autorisert Restylane-behandler, og har flere kurs og godkjenninger i Restylane, Azzalure/Botox og Skinboosters. Disse brukes gjerne i kombinasjoner ved hudforyngende behandlinger. I tillegg har hun flere kurs gjennom HudHelse AS i hudbehandling med Obagi/ZO Medical, samt avanserte kurs i ZO Medical Controlled Depth Blue Peel og 3-Step Stimulation Peel. Her behandles hudproblemer som akne, aknearr, rynker, linjer, slapp og sliten hud, pigmenteringer, store porer og solskadet hud.

Rita Holmberget er også kurset gjennom Scanex AS i laserteknikk, og bruker Alexandrite og Nd:YAG laser i behandling av hårfjerning, pigmentflekker og sprengte blodkar.

Rita er opptatt av et naturlig og helhetlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde.