Grunnlegger og foreleser Dr. Kieren Bong / Senzie Akademiet

Dr. Kieren Bong

Dr. Kieren Bong er internasjonalt anerkjent ekspert i ansiktsestetikk, og reiser verden rundt for å undervise og forelese for kosmetiske leger, kirurger og sykepleiere om avanserte teknikker. Han har opptrådt i utallige internasjonale publikasjoner og magasiner. Kieren er foreleser på våre Botulinum Toxin- og Dermal Filler-forelesninger og faglig utvikler hos oss på Senzie Akademiet.

Kieren er fra UK, og utdannet innen medisin og kirurgi. Til daglig er han Clinical Director i det suksessfulle Essence Medical Cosmetic Clinic i Skottland, hvor han tilbyr et bredt spekter av avanserte ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Ved å kombinere sin kreativitet med den medisinske bakgrunnen, gir han naturlige og estetiske resultater for sine pasienter.

Dr. Bong ble engasjert av Senzie Akademiet i 2014. Han har utviklet undervisningen i Botulinum Toxin- og Dermal Filler-forelesningene, for å gi Senzie-studentene de nødvendige ferdigheter og kunnskaper. I 2014 utviklet han også ‘KB 3-Step System™’  – eksklusivt for Senzies studenter. Dette er en teknikk som gir elevene en strukturert step-by-step prosedyre på filler injeksjoner, for å sikre en trygg behandling og best mulig resultat.

Kieren Bong om Senzies studier:

En god CV er en som inneholder både praktiske og teoretiske elementer. Senzie tar det hele et steg videre; her kombineres sykepleierens medisinske bakgrunn med den teoretiske og praktiske kunnskapen de tilegner seg gjennom studiet, og gir dem muligheten til trene på en sikker og effektiv måte.

Det er en ære for meg å få være en del av dette spennende studiet, som deres medisinske foreleser. Senzies studenter er dynamiske og entusiastiske, noe jeg synes gjenspeiler hvordan studiet er lagt opp. Min mening er at Senzies unike opplegg for å forberede sine studenter for en karriere innen hudbehandling, hever nivået i kosmetisk dermatologisk undervisning til et helt nytt nivå!

Toxin Mapping 456

SenZie Akademiet bringer studiene enda ett steg videre! I 2014 lanserte Dr. Kieren Bong fra Glasgow i Skottland, et system for å sette fillere på en trygg og effektiv måte. Systemet kalles KB3-step system, og har gjort at studentene føler seg tryggere ved utføring av behandlinger. KB3-step systemet er utviklet eksklusivt for Senzie Akademiet.

Etter denne suksessen lanserer nå Dr. Kieren Bong det nye systemet for toxin-behandling – ToxinMapping456. Dette er en strukturert prosess som består av 5 enkle trinn for å gjøre toxinbehandling.

Dr. Kieren Bongs KB3-step system

KB 3-step system gir en grunnleggende kunnskap, og er en strukturert og systematisk vurderingsprosess som gjør at hudbehandlere kan injisere dermal fillere på en sikker og effektiv måte. Systemet er utviklet av Dr. Kieren Bong eksklusivt for Senzies studenter i Kosmetisk dermatologi. KB 3-step system går ut på å vurdere klientens ansikt og dermed kunne ta en kvalifisert beslutning for valg av dermal fillere som best mulig passer klientes behov. Behandler følger et spesialutviklet skjema/protokoll for å bestemme en sikker og effektiv tilnærming i behandlingen.

I undervisningen driller Kieren Bong studentene i de grunnleggende teknikkene, slik at de senere kan gå videre til mer avanserte teknikker. Som et ledd i god injeksjonsteknikk starter han den praktiske undervisningen med at alle må jobbe med sitt håndlag, og øvelsene gjøres på kylling filéter. Dette er en viktig del av den grundige undervisningen som gis hos oss. Videre trening foregår på hverandre og/eller modeller. Studentene lærer å behandle indikasjonene nasiolabialfolder, marionettelinjer og munnviker. Dette betegnes som grunnleggende fillerbehandlinger.

Etter endt utdanning ved Senzie Akademiet må man påregne videre bransjekurs fra ulike leverandører/tilbydere i produkter, teknikker/behandlinger, maskiner, fillere og evnt. toxin. Kontakt oss om du har spørsmål.

KB 3-step system er et system jeg bruker aktivt som kosmetisk sykepleier. På den medisinske klinikken jeg jobber er jeg alene om å gjøre fillerbehandlinger – ingen sparringspartnere, og det er derfor svært trygt for meg å kunne følge et system ved valg av filler og selve injiseringen. Derfor bruker jeg KB 3-step systemet som en prosedyre ved alle fillerbehandlinger jeg gjør.

Først kartlegges kundens ansikt grundig, deretter velges riktig produkt og under selv arbeidet med filleren kan jeg med skalaen i systemet få en nøyaktig plassering av produktet i huden. Systemet er trygt og sikkert i bruk, og jeg vil anbefale alle kosmetiske sykepleiere å bruke det. Det er enkelt å lære, og gir deg muligheten til å jobbe på et avansert nivå og svært proft. Ha en garanti – velg KB 3-step systemet utviklet av Dr. Kieren Bong!

Hanne Øistad
Senzie student