Foreleser Dr. Bjørn Tvedt / Senzie Akademiet

Dr. Bjørn Tvedt

Dr. Bjørn Tvedt er en av to i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS. Han er en aktiv deltager og foredragsholder på nasjonale og internasjonale kongresser. Til daglig jobber han som medisinsk ansvarlig lege på Akademikliniken.

Dr. Bjørn Tvedt foreleser i kjemisk peel med TCA-demonstrasjon på Senzie Akademiet. Videre gir han flere timers grundig forelesning innenfor estetikk og attraktivitet m.m. Han er spesialist i plastisk kirurgi og øre-nese-hals kirurgi.

Tvedt tok sin medisinske embetseksamen ved Universitet i Bergen. Videre ble han godkjent spesialist i plastisk og rekonstruktiv kirurgi, samt spesialist i øre-nese-hals kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo.

Dr. Bjørn Tvedt er en av to i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies). Dette er den mest anerkjente sertifiseringen i plastisk og rekonstruktiv ansiktskirurg, og er den samme som gjelder for American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (ABFPRS).

Tvedt ble allerede før han fikk godkjenning i plastikk kirurgi, konstituert overlege ved avd. for plastikk – og rekonstruktiv kirurgi, Universitetssykehuset i Oslo, Rikshospitalet 2007. Han er en av svært få i Norge med disse to spesialiteter og har utført utallige neserekonstruksjoner og ansikt/hals løft. Han har også lang erfaring i rekonstruktiv brystkirurgi og annen kosmetisk kirurgi.

Dr. Tvedt er en aktiv deltager og foredragsholder på nasjonale og internasjonale kongresser. Til daglig jobber han som medisinsk ansvarlig lege på Nomi Oslo og Fornebuklinikken.

Dr. Bjørn Tvedt og Rolf Sørlie, klinikksjef ved Akademikliniken der Tvedt arbeider, overvar høsten 2017 en forelesing av Dr. Kieren Bong.

Det er de beste forelesningene disse sykepleierne kan ha for å forberede seg på det som venter i den kliniske hverdagen.

Dr. Bjørn Tvedt