Ann-Kristin Stokke / foreleser i Holistisk hudpleie ved Senzie Akademiet

Ann-Kristin Stokke

Ann-Kristin Stokke er partner og fagsjef hos Dermalogica i tillegg til Head of Education hos Skintific AS. Hun er en Cidesco utdannet hudterapeut med mer enn 27 års erfaring fra egen hudpleieklinikk, lærer på hudpleieskole og instruktør for en rekke profesjonelle hudpleiemerker.

Ann-Kristin har lidenskap for hud spesielt og kunnskap generelt, noe som gjør at hun stadig utfordrer hudpleieindustrien. Hennes spisskompetanse er hudhelse, med lang erfaring i å jobbe med og undervise om hud og hudproblematikk, samt produkter og ingredienser brukt i ulike behandlinger. Hun er en ingrediensnerd og underviser innen ingrediensteknologi, og regnes som en av de fremste i landet innen dette fagfeltet.

Ann-Kristin er også utdannet aromaterapeut, og har alltid jobbet helhetlig med hud, der generell helse, livsstil, stress og kosthold er nøkkelfaktorer å kunne bygge opp huden innenfra. Hun mener at for hjelpe kunden til en optimal sunn og frisk hud, så må man som terapeut jobbe med hele mennesket, ikke bare huden isolert.

Som fagperson er hun også mye brukt av pressen, influencere og kjendiser som deres hudguru. Blant disse er Maria Mena, Marion Ravn, Marie Wolla og Annijor. Ann-Kristin deler sin lidenskap på interne og eksterne konferanser for å fremme hudhelse og være en god rollemodell innen hudfaget.