Drømmen om fremtiden

Livet kan noen ganger by på store forandringer. Det ble en realitet i livet til Linda den dagen mannen hennes fikk jobb i Moss og hele familien på 4 bestemte seg for å flytte. Fra en tilværelse i arktiske Narvik ble det en ganske ny tilværelse som møtte dem helt på andre siden av landet. Vi har vært så heldige og fått muligheten å følge Lindas reise inn i hennes nye hverdag og fremtidsdrøm.

Publisert 23. mai 2019
Oppdatert 30. september 2019
Studenthistorier

 

Linda Desireé Jacobsen er utdannet sykepleier og har praktisert i yrket som avdelingssykepleier for Avlastningsbolig for barn og unge i 7 år før de flyttet. Her bestod store deler av arbeidshverdagen av administrative oppgaver som omhandlet alle delene av tjenestene som boligen var ansvarlig for. Dette innebefattet både brukere, pårørende, personale, økonomi, samt utvikling av enheten hun var en del av.

Jeg er stolt av å være sykepleier, og mye av min identitet ligger i mitt yrkesvalg. Med økende fokus på estetisk medisin i den kosmetiske bransjen var dette noe jeg fant fasinerende og ønsket å lære mer om. Dette er også en bransje i forandring og med økt fokus på seriøsitet ønsket jeg å videreutdanne meg til kosmetisk dermatologisk sykepleier. Etter at jeg flyttet har jeg måtte omstille meg til en ny hverdag, man får liksom muligheten til en ny start. Etter mye researsh, tanker og planlegging fant jeg ut hva min nye fremtidsdrøm var. Jeg har lyst å åpne mitt eget medispa her i min nye hjemby Moss.

Linda

Senzie Akademiet / Studenthistorier

Den nye, fremtidige hverdagen til Linda innebærer et stort ansvar. Det er en grunn til at man må ha utdannelsen som sykepleier i grunnen når man tar videreutdannelsen til kosmetisk dermatologisk sykepleier. Det er en hårfin balansegang når det kommer til slike behandlinger. Huden er vårt største organ og et stort fag å sette seg inn i. Derfor valgte hun å gjøre det som skal til for å få den riktige grunnkunnskapen. Hun meldte seg på utdannelsen hos Senzie Akademiet i Drammen. Linda fortsetter å fortelle: Mitt yrke som sykepleier er en livstil og stor passion for meg! Derfor var det viktig studere og tilegne meg kunnskap på et akademi som samarbeider med et Universitet.

Senzie Akademiet / Studenthistorier

Min nye profesjon er ansvarskrevende og jeg ønsker å yte service samtidig som mine fremtidige pasienter kan føle seg trygge på den behandlingen de får. Den kvalitetsforskjellen jeg med denne utdannelsen i ryggen kan tilby er ytterst viktig, mine fremtidige pasienter skal være i trygge hender. Derfor styrte jeg konsekvent unna kortere kurser og utdannelse styrt av leverandører til den estetisk kosmetiske bransjen. Jeg bet meg merke i at det var utelukkende Senzie Akademiet som hadde tilbud om en komplett utdanning innenfor både dermatologi og kosmetiske behandlinger. Dette var avgjørende for at jeg valgte nettopp dette studiet. Det er en kostbar utdannelse, men ansvaret jeg skal bære som kosmetisk behandler krever kunnskap på et høyre nivå. Med utgangspunkt i det var ikke prisen på studiet et tema, med alt det vi lærer på Senzie Akademiet er prisen faktisk liten.

Senzie Akademiet / Studenthistorier

Så var Lindas nye fremtids plan utbrodert og en virkelighet. Hun har begynt sitt studium på Senzie Akademiet i Drammen. Den nye hverdagen er en kontrast og har bragt mye energi og glede inn i Lindas liv, hun forteller:

Vi er sykepleiere fra hele landet som møtes her i Drammen. Noen av oss pendler andre tar inn på hotell og dette har blitt overaskende sosialt. Jeg har fått venner for livet her på Senzie. Vi deler alle en felles interesse samtidig som vi utvikler oss sammen og deler erfaringer. Jeg er så lykkelig for valget jeg gjorde, det har forandret så mye i mitt liv.

Linda

Nå er jeg i full gang med å planlegge min hverdag på egne ben etter fullført studie. Jeg har allerede funnet meg lokaler som er under bygging på Verket i Moss.

Senzie Akademiet / Studenthistorier

Jeg må faktisk klype meg i armen, jeg har virkeliggjort en stor drøm og er så stolt at jeg har gjennomført dette! Tenk, i slutten av 2019 åpner jeg dørene på mitt medispa og min hverdag som selvstendig næringsdrivende er en virkelighet. Jeg gleder meg enormt til å ønske mine første pasienter velkommen i klinikken til en trygg og helt spesiell opplevelse!

Vi på Senzie Akademiet gleder oss sammen med Linda. Når du har tatt utdannelsen hos oss er du endel av Senzie-familien, og vi er alltid der for våre elever også etter at de har tatt skrittet ut i hverdagen som kosmetiske sykepleiere.